НЖК са препоръчвани от Алфа Ромео за нашите коли,НО има много ментета в България и има голяма вероятност да се сдобиеш с такова.Ако пък по някаква причина се окажат оригинални те са по-добрия вариант от Денсо,стига денсото да не е иридиево,защото тогава няма какво да коментираме.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лека полека...
Collapse
X
-
NGK са препоръчвани за модели след 33. За нашите оригиналните са Golden Lodge, а такива оригинални надали са останали в количества. Бях чел в английския форум, че и там се продават масово ментаци, които чисто нови са пълни боклуци. Аз си карам с Денсо Иридиум ИК20 и няма проблеми. НЖК също имат иридиеви, но Денсото се намират по-лесно.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеЗа пореден път
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/g...&action=search
Край на спора.Поне за мене!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИ за пореден път те питам,карал ли си с Голден Лоджи и изобщо виждал ли си такава свещ!?Щото моите са вече на 133 000км и нарочно ги държа да видя до кога ще изкарат,ама ядец.Още не се предават.Чух простотии,че някой чул,че друг е чул,че Лоджи имат ментета.Дайте да ги видя бе!Цената им е толкова ниска,а технологияте достатъчно сложна,та не виждам смисъл някой да ги копира.НЖК се осраха три пъти и за това три пъти Магнет-Марелли пак пускаха Лоджи.Денсо са прекрасни свещи,но точно иридиума нямат искрата на Лоджи.Само ,като ги погледнеш и виждаш за какво става въпрос.Вчера докараха едно Субару Импреса.От Германия.Беше с Лоджи!
Край на спора.Поне за мене!
Може би това ще ти е интересно - http://www.pulstar.com/ и не само на теб
Comment
-
Не,бе Бебок!Просто са добри за нашите и нищо повече.Има един синдром и той се нарича:кратунена глава.Пример:голф-2,нокия 3210.щил и прочие идоли.
А нали знаеш,че аз като ортодоксален християнин наказвам за нарушение на Втората Божия заповед!
Амин,че се лекувам от грипа!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
свещи
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеОх, пак да си на върха! Аз съм виждал такива свещи в оригинална кутийка на Алфа Ромео, аз ги отпечатих, извадих от кутията и вътре бяха с КРИВ ЦЕНТРАЛЕН ЕЛЕКТРОД! Тези, дето бяха в кутийка на Golden Lodge, бяха истински, но вече ги няма. И не знам твоите до кога ще ги караш, но производителят им даваше 40 000км. И съм сигурен, че като си погледнеш централния електрод с лупа ще видиш, че изобщо вече не е кръгъл. А в книжката за 16V дават NGK PFR6B - 100 000km, a за 8V - LODGE 25HL - 40 000km. И м/у другото с Алфи се разправям и карам от 1992г. и май преди теб съм държал такава свещ в ръка. Аз го открехнах Лисан на Дензото и му дадох връзката да го взима с голяма отстъпка.Last edited by MrX; d.m.y г., 23:51.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПърво,това изобщо не ми е интересно!Второ си правя експеримент,за собствена сметка.Трето чувал ли си за 45HL на Лоджи.Магнет -Марели си знаят работата.Аз свещите си ги купувам от селския магазин.Що ли!?Ами защото,ако не са добри,селяните ще строшат главата на магазинера.Значи един селски магазин в Гърция,може да продава качествени свещи,а реномиран в БГ не.Тава е стандарта.Какви си набарал не знам,но аз от там си купувам свещите и съм доволен.Магазина е в Нео Скопос,близо до Серрес и продава всичко за вашия трактор и селскостопанска техника.Двама млади пича са от Фамилията Бехцопулос.Йоргос и Панайот.Много печени.Другия магазин е на Чанакас.Точно срещу пожарната на Серрес.За пълно обслужване се обърни към постовете на KGB.Има интересен материаТака че сам си направи сметка дали новите лоджове са менте! Аз лично имам случей в които вадя лоджове и слагам нови и колата не пали!
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
И така като гледам лоджи няма да са денсото 100 кинта за свещи няма да дам поне сега зимни гуми трябват някакав алтернативен вариянт подобен на денсото???Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеСпоред мен без значение.Аз карам с Беру. За 10хил. км нямам проблеми, а и цената им е добра.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеИма и обикновенни Денсо за 33.Аз 4 свещи за 1.7 16в ги взех за 32лв. и колата работеше много добре с тях,много равномерно и спокойно.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПърво магнет марели отдавна е собственност на денсо! Второ превъзбудените ти лоджове не се произвеждат от близо 8 годиниТака че сам си направи сметка дали новите лоджове са менте! Аз лично имам случей в които вадя лоджове и слагам нови и колата не пали!
А със свеши сме патили всички.Патил съм и с денсо и с НГК и с Бош и да не изреждам.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment